Ny dag Nye muligheter :)

Den siste uka eller mer, har jeg hatt så problemer med å sove. Vet ikke hvorfor.Ikke gleder jeg meg til noe speiseilt. Ikke gruer jeg meg til noe. Jeg er blitt ganske så flink til å være i nuet, og er egentlig lenge siden jeg har hatt sånne søvnproblemer. Jeg ligger ikke lengre i senga å gruer meg til morra dagen, eller er lei meg pga ting som har hendt i løpet av dagen. Jeg pleier å legge meg å takke for dagen, uansett hvordan den har vært. Fordi det finnes ALLTID noe å være glad for. I stedet ligger jeg der å vrir meg og tankene går frem og tilbake. Plutselig ligger jeg der å tenker på mennesker jeg egentlig ikke kjenner så godt, lurer på hvordan det går med de, og sender de gode tanker. Så er tankene plutselig på ting jeg pleide å gjøre når jeg var yngre, og jeg ligger der å smiler i senga. Utrolig koselig, men også utrolig irriterende at jeg skal holde på slik, midt på natta når jeg bør sove.

Og når jeg først er inne på dette med søvn: 

Fortiden ligger jeg og min kjære sønn i dobbeltsenga og min kjære samboer på eget rom. Grunnen er at min samboer skadet seg når han var på trening. Sleit ett bånd i armen, eller noe slikt. Armen så ikke ut, men går bra nå. Og små gutter på snart 5 år, de ligger ikke så veldig rolig i senga. Så vi ligger da kun oss to, lillegutt og jeg, i den store senga. Hvorfor vi alikavel kun bruker den ene delen av senga, og jeg ligger helt på tuppen, klar til å falle ut av senga, klarer jeg ikke helt å forstå. Forsøker mange ganger i løpet av natta, og flytte gollet mitt litt lengre inn mot midten, men våkner alikavel, helt på tuppen av senga. Stiv i kroppen. Enten med han tett inntil meg, eller med ett spark eller to i ryggen. Og jeg er så takknemlig over å få oppleve dette! Ja jeg kunne ha sakt at han må inn igjen på rommet sitt. Jeg kunne velge å våkne sur og grinete pga dårlig søvn. Jeg velger sannheten. Sannheten er at jeg har sovet dårlig og våkner ikke uthvilt, men jeg er heldig, jeg får oppleve å ha en sønn å være glad. En liten gutt som føler seg trygg hos meg, som er glad i meg. Det er verd å våkne på tuppen av senga. Verd å være litt stiv og støl til jeg har fått våknet skikkelig opp. Jeg får nyte det mens jeg kan, for det kan være at alt i kveld er han klar for å sove i egen seng igjen.

 Kjent morra stil :D 

Våknet utrolig nok før kl 7.30 i dag, utrolig med tanke på at det tok så lang tid før jeg sovnet og etter mange spark i natt. Også var jeg så veldig våken, så da takker jeg for en ny dag og står opp. Deilig å sitte i godstolen å bare slappe av før dagen begynner helt skikkelig. Jeg kan ikke si at jeg nyter roen, for det er vel aldri helt stille her i hjemmet. Men mens lillegutt ennå sover, er det iallefall litt mer rolig enn ellers. Slik som da jeg satt å slappet av i stolen der før kl 8, pappegøya satt å hosta og harket og laget bilalarmlyder. Katten løper som en jojo og er bare super leken så tidlig. Hunden ligger ennå å sover men ho lager søte lyder i søvne. Så mens jeg ser ett facebook innlegg som fanger min interesse, hører jeg plutselig en lyd. shvisjjjjj Hva var det?

#Katt dro ned gardin

Yepp, det var katten. Ho hadde klatret opp i toppen av gardinet, hang der til hempene løsnet. Må bare riste på hodet og le jeg. Må få frem at hun er kun 4 måneder gammel. Full av lekelyst, glede og nyskjerrighet :) 

Vel, nå er det påtide å gjøre ferdig noen ting her hjemme, før jeg skal ned til lokalet seinere i ettermiddag. I dag har jeg en klient som kommer for healing, før jeg har mine to grupper. Onsdager er gruppe kvelder for meg. Jeg leder en meditasjons gruppe hver Onsdag, og etterpå har jeg åpen kveld for alle som ønsker å være med. På åpen kveld er det forskjellige teamer innen det spirituelle og selvutvikling. Aldri en Onsdag som er lik den forrje, så jeg gleder meg like mye til hver uke. Har holdt gruppe kveld i snart 4 år nå og elsker det :)  Så hvis du bor i Krsand eller i nærheten, kom å bli med i kveld kl 20 da vel :) 

Bildet er tatt i sommer

Forteller mer om jobben min i ett senere innlegg. Bildet jeg har delt her er fra lokale mitt, før det kom opp gardiner. Veldig glad i farger. Farger er faktisk viktig for oss alle. Det gjør noe med humøret vårt. Det er farger i det meste. Musikkens vibrasjoner har farger. Blomsten og våres energifelt har farger Chakrane våres er farger Regnbuen er i mange farger. Så folk burde våge å bruke mer farger fremfor å kun bruke sort, grått og hvitt. Vel det er deres valg selvsagt. Men jeg, jeg elsker farger. Så lokalet mitt har farger og jeg forsøker alltid å kle meg i ett eller annet som har farge i seg. Gjør meg glad. Yepp jeg er kanskje litt rar til tider. Bedre å være litt rar enn stadig sint og sur? :D 

Ønsker alle en strålende dag. Husk på at du selv bestemmer hvordan du vil føle dagen. For kun DU selv bestemmer hvordan du skal føle deg. Har du vondt i ett kne, da kan du velge å ha fokuset ditt der. Å da ha ekstra vondt i kneet og en kjedelig dag hvor du gjør minst mulig. Eller siden du vet at du har vondt i kneet, da kan du sette fokuset på det du har muligh for å gjøre til tross for at du har vondt i kneet, og på den måten lage en bedre dag for deg selv. Det meste er mulig om man virkelig vil :)

 

vil du vite mer om det jeg jobber med, da kan du lese mer på hjemmesiden min www.sirishjertekammer.com 

og i facebook gruppa mi har jeg live sendinger hver tirsdags kveld hvor jeg tar opp teamer som gruppas flertall ønsker, til Tirsdag blir det om selvutvikling. Velkommen med i gruppa om du vil. Søk bare opp sirishjertekammer å finn lukket gruppe :) 

 

#katt #sønn #søvnproblem #selvutvikling #meditasjon #takknemlighet #kristiansand #healing

6 kommentarer

Rita

05.10.2016 kl.14:18

En flott dag til deg også😀

Siri Rød

05.10.2016 kl.15:48

Tusen takk Rita: :)

Gunhild-K Kaldahl

05.10.2016 kl.15:58

Du skriver, eller blogger heter det vel, så levende og morsomt :D Ønsker deg en fin e.m. / kveld <3

Siri Rød

05.10.2016 kl.16:02

Gunhild: Så gøy å høre,takk :) Ønsker deg en fin dag videre <3 klem

Nanna

07.10.2016 kl.09:11

Så fint innlegg! Lykke til med bloggingen, riktig god helg!

Siri Rød

07.10.2016 kl.11:09

Nanna: Tusen takk :) God helg til deg også :)

Skriv en ny kommentar

Siris Hjertekammer

Siris Hjertekammer

43, Kristiansand

Hei :) Jeg heter Siri Rød og 30 Juni, 2013 laget jeg min Fb gruppe som jeg kalte for Siris hjertekammer. Navnet kom av den grunn at jeg følte meg både klar for å dele både av min fortid. Dele av mitt her og nå. Selvutvikling. Og hva jeg jobber med. På det tidspunktet, hadd jeg tenkt frem og tilbake på om jeg skulle åpne ei gruppe eller begynne å blogge. For jeg ønsket å dele. Ønsket å dele fra hjertet. Det ble FB gruppe fordi på det tidspunktet, det lite jeg visste om blogging, var at man måtte være modig å dele bilder av seg selv. Jeg vise ansiktet mitt åpent og ærlig på internett ? Nope ikke noe for meg. Men i dag 4 Okt 2016 er jeg kommer dit at jeg er stolt av meg selv og våger å ta steget inn til blogg verden. Bloggen kommer til å handle om meg. Min hverdag. Min fortid når jeg er sippete. Og litt om mine fremtidst drømmer. Men aller mest om mitt, her og nå. Min familie, som består av en samboer på 45år og vår sønn som snart fyller 5år. Handle om vår hverdag. Om min reise i prossessen med å legge fortiden bak meg. Og om meg som medium, healer, veileder og kursholder. Alt henger sammen. Vi er ikke ett hode og en kropp. Hodet og kroppen henger sammen. Vi trenger å pleie det mentale, som det emosjonelle, og fysiske. Jeg elsker livet mitt, nå, selv om jeg ennå får søvnløse netter, panikkanfall og raserianfall. Så alt jeg sier og gjør, kommer rett fra hjertet. Og jeg håper mange kan få glede av det jeg kan bidra med La meg avslutte med at jeg har dysleksi så dette kan bli spennende .

Kategorier

Arkiv

hits